• 1

Poletni plavalni tečaji 2019

Plavalni klub Zdravilišče Radenci iz Murske Sobote, tradicionalno izvaja v času poletnih počitnic plavalne tečaje NAUČIMO SE PLAVATI. Plavalni tečaji se praviloma izvajajo na treh lokacija in sicer v Soboškem kopališču, v Termah Vivat in v Termah Radenci.

Tedenske plavalne tečaje izvajajo diplomanti fakultete za šport in učitelji iz različnih pomurskih osnovnih šol. Večina vaditeljev je članov našega plavalnega kluba, ki sodelujejo v klubu kot trenerji ali klubu pomagajo kot sodniki na doma organiziranih plavalnih tekmovanjih. Izvajamo 20 urne tedenske tečaje, kar pomeni, da z otroci nadgrajujemo plavalno znanje štiri polne ure na dan.

Standardi v našem klubu glede podeljevanj plavalnih diplom so na visokem nivoju in se ne podeljujejo, če plavalno znanje otroka ne dosega osvojenega znanja. Plavalna zveze Slovenije izpostavilja problem nekorektnega podeljevanja najvišjih diplom osvojenega znanja (srebrni in zlati delfinček) določenih društev in samostojnih podjetnikov, ki se ukvarjajo z poučevanjem plavanja. S tem razen dajanja lažne potuhe otrokom in staršem, ogrožajo tudi varnost otrok.

Opažamo, da zanimanje za plavalne tečaje iz leta v leto raste. Tedenske plavalne tečaje našega kluba podpira Mestna občina Murska Sobota iz naslova dodatne oziroma razširjene dejavnosti za predšolske in osnovnošolske otroke.

Za PRIJAVE in INFORMACIJE o plavalnih tečajih nam pišite na E: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali pokličite na T: +386 (31) 538 719 Barbara Kus.

TUDI, ČE ONLINE PRIJAVITE OTROKA NA TEČAJ, MORATE OBVEZNO PRVI DAN NA TEČAJ PRINESTI IZPOLNJENO PRIJAVNICO ZA TEČAJ.

Spodaj ali na tej povezavi (PRENESI PRIJAVNICO),  imate tudi možnost prenosa prijavnice za plavalni tečaj, katero izpolnite in jo prinesite prvi dan na tečaj.

ONLINE PRIJAVE SO ZAPRTE: OnlinePrijava

 

*** OBVESTILO ***

 

VSI LETOŠNJI POLETNI RAZPISANI TERMINI ZA PLAVALNE TEČAJE SO ZASEDENI DO ZADNJEGA MESTA, ZATO PRIJAVA NI VEČ MOGOČA!

HVALA ZA RAZUMEVANJE IN UPAM, DA SE VIDIMO OB NASLEDNJIH TERMINIH,  KI BODO NA VOLJO.

ŽELIMO VAM LEP PREOSTANEK POČITNIC IN EN VROČ PLAVALNI POZDRAV

PLAVALNI KLUB ZDRAVILIŠČE RADENCI 

 (objavljeno: 8.8. 2019 15:36:30)

 

 

 

 

 

 

Prijavnica

Vabimo vas, da prek spodnjega obrazca prijavite vašega otroka v programe Plavalnega kluba Zdravilišče Radenci.

Prijavnica

Vadnina

Vadnina za mesečno vadbo bo znašala od 1.9.2019  50,00 EUR ne glede na število obiskov. Ob vpisu v klub in potem vsako koledarsko leto znova je potrebno plačati še letno članarino, ki trenutno (za tekoče leto 2019) znaša 10,00 EUR, od leta 2020 naprej pa bo letna članarina znašala 15,00 EUR za vse člane kluba,  za podpornike kluba pa bo članarina nespremenjena  5,00 EUR.

Vadnina

Sponzorji

Delo in programe Plavalnega kluba Zdravilišče Radenci podpirajo naslednji sponzorji.

Sponzorji

Plavalni klub Zdravlišče Radenci

‌‌ Mladinska ulica 3, 9000 Murska Sobota

‌‌ Kontakt: Barbara Kus

‌‌ +386 31 538 719

‌‌ pkzdravilisceradenci@gmail.com

‌‌ Po-Pe: 10.00 - 18.00 GMT+1

O nas

V Plavalnem klubu Zdravlišče Radenci združujemo prijatelje plavanja, vodnih športov in aktivnega preživljanja prostega časa. V klubu izvajamo plavalno šolo, plavalne tečaje in ostale aktivnosti, ki so tako ali drugače povezane z vodo.

TRR:  SI56 1000-0057755056
Davčna: SI85626899  
Matična: 1390155